Únor 2009

Super reklama

27. února 2009 v 11:26 | argsan |  Co na to říct?
Vždycky mě hrozně fascinují reklamy na Bunduelle. Sou vždycky krásně udělaný a zrovna nedávno sem viděla v televizi další. Tak sem jí našla a dávám jí sem! :) se na ní podívejte Tak ahoj!


Daniel Radcliffe - filmografie

15. února 2009 v 15:01 | argsan |  Daniel Radcliffe (Harry Potter)
1999 - David Copperfield
2001 - HP a KM (hraje HP)
2001 - Agent z Panamy (hraje Mark Pendel)
2002 - HP a TK (hraje HP)
2004 - HP a VZA (hraje HP)
2005 - HP a OP (hreje HP)
2007 - Prosincoví kluci (hraje Maps)
2007 - Legenda o mém synovi - My boy Jack (hraje John Kipling)
2007 - HP a FŘ (hraje HP)
2008 - HP a PDK (hraje HP)

ZDROJ - upraveno argsan



Rupert Grint - filmografie

15. února 2009 v 11:37 | argsan |  Rupert Grint (Ron Weasley)
2001 - HP a KM (hraje RW)
2002 - Prďoši (hraje Alan A. Allen)
2002 - HP a TK (hraje RW)
2004 - HP a VZA (hraje RW)
2005 - HP a OP (hraje RW)
2006 - Lekce řízení (hraje Ben Marshall)
2007 - HP a FŘ (hraje RW)
2008 - HP a PDK (hraje RW)
2009 - Cherrybomb (hraje Malachy)

ZDROJ - upraveno argsan



Emma Watson - filmografie

15. února 2009 v 10:18 | argsan |  Emma Watson (Hermione Granger)
2001 - HP a KM (hraje HG)
2002 - HP a TK (hraje HG)
2004 - HP a VZA (hraje HG)
2005 - HP a OP (hraje HG)
2005 - HP a FŘ (hraje HG)
2007 - Ballet Shoes (hraje Pauline Fossil)
2008 - Příběh o Zoufálkovi (mluví princezna Pea)
2008 - HP a PDK (hraje HG)


K tomuto článku budete možná potřebovat přeložit moje zkratky.


Diplomy 4 me

14. února 2009 v 23:18 | argsan |  Co na to říct?
Ahojky! Pamatujete si na mojí bleskovkománii? Ne? To je fuk, ale dávám sem "pár" diplomů, co sem vyhrála... Jak na to tak koukám, tak to fakticky byla mánie... Moje diplůmky najdete v pokračování článku.
PS: Všimli ste si těch rozcestníků? Konečně sem se k nim dokopala. A už je tu pořádek :)

Rozcestník - Moje výroba

14. února 2009 v 22:59 | argsan |  Moje výroba
- v této rubrice můžete najít mnou vytvořené blendy
- to, co jsem pro vás vytvořila za to, že jste soutěžili
- bývaly doby, kdy tu byl každý měsíc kalendář - tady všechny jsou
- jdete v září do školy? Nemáte rozvrh? Já jsem jich pár vyrobila
- když si hraju s obrázky, je z toho občas něco pěkného - třeba tapeta na plochu

- no a tady je všechno, co jsem neměla kam zařadit - třeba moje "vtipy"

Rozcestník - různé

14. února 2009 v 22:56 | argsan |  Různé

Hodně opožděně za SB pro Peťullku...

14. února 2009 v 22:18 | argsan |  Moje výroba - Diplomy
Tak teda dneska se mám za co stydět... Našla sem zahrabanej diplom za spřátelení pro Peťullu. Vytvořila sem ho už 3. ledna! Tak tímhle se moc omlouvám a dodávám ho sem... Neni moc propracovanej, takovej, jaký děláš ty :) Ale tak aspoň, že je...

Slovníček pro (začínající) blogaře

14. února 2009 v 21:07 | argsan |  Moje výroba - ostatní
Vytvořila jsem pro vás slovníček pojmů, podle kterého se na blozích docela vyznáte. Jsou to takový ty nejčastější várazy, bez kterých se asi neobejdete :) Většinou pod popisem máte obrázek nebo prostě ukázku :)



What is love - super song na dnešní den

14. února 2009 v 19:07 | argsan |  Co na to říct?

A tady Chipmunks verze!!!


Ginny + Harry

14. února 2009 v 18:57 | argsan |  Moje výroba - blendy
Další valentýnský blend. Líbí, líbí? Mně jo :)


Hermiona + Ron

14. února 2009 v 18:10 | argsan |  Moje výroba - blendy
Obrázek k Valentýnu!!! Sice už je hodně hodin, ale to je mi fakticky jedno. Tak pa :)



New kabát blogu

13. února 2009 v 21:04 | argsan |  Různé - Designy
Tak jak se vám líbí??? Mě docela jo :) Řikala jsem, že ho sem dám až zítra, ale asi by se mi nechtělo a zase bych si to rozmyslela... Tak to je dneska asi všechno... Tak pa a krásnýho Valentýna! :-*

Blend Rona

12. února 2009 v 21:20 | argsan |  Moje výroba - blendy

Teda já už se v tý grafice zlepšuju, řekla bych... Co řikáte? Tak komentujte a honem rychle!!!




Kalendář na tento měsíc (únor 2009)

12. února 2009 v 21:16 | argsan |  Moje výroba - Kalendáře
Moje skleróza nezná mezí Už je skoro 14týho a já sem sem pořád nedala kalendář! Né že by ty moje kalndáře byly nějak úchvatný... Ale je to zvyk... No mám zase záhlaví na new design Já vim, co sem řikala... Ale zkusit to můžu, ne? Tak se ho sem pokusim dát toho 14týho, jako dáreček vám, co sem chodí... Neni vás moc, to já moc dobře vim :) Asi sem budu muset dát nějaký ty články a pak jít na pár bleskovek, aby se mi rozmnožily komentře... Co sem to vlastně chtěla?? Hmm.. No jo! Ten kalendář! Tak tady je: